Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Koju svjetiljku odabrati za ogledalo u kupaonici?

Svjetla za kupatilo
Odpověděl:
TihanaTihana

Odgovor:

Za osvjetljenje ogledala upotrijebite fluorescentnu svjetiljku ili lampu. Ili si olakšajte i kupite ogledalo s već ugrađenim osvjetljenjem.

Iako se na prvi pogled ne čini tako, u kupaonici provodimo jako mnogo vremena. A to pogotovo vrijedi za boravak pred ogledalom, stoga nije preporučljivo podcijenjivati izbor dobre svjetiljke za osvjetljenje ogledala.  

Intenzivna, ali meka i raspršena svjetlost

Kao što ste već sigurno pročitali u našem članku Kako odabrati rasvjetu za kupaonicu prilikom kupovine prvo obratite pozornost na sigurnost. To znači da uvijek provjerite pakiranje svjetiljke na kojem piše stupanj IP zaštite kako biste znali u koju zonu kupaonice svjetiljku možete instalirati. Kod vrijednosti IP broja, posebno će vas zanimati druga znamenka koja otkriva stupanj zaštite od prodora voda. I zapamtite, što je veći broj, to je veća zaštita.
   

Osvjetljenje ogledala možete ostvariti na nekoliko načina. Prvo, i najjednostavnije, možete kupiti ogledalo sa svjetiljkom, a ako vam se ova varijanta ne sviđa, izaberite iz široke ponude svjetiljki za ogledalo. Možda će vam se dopasti neka od lampi ili neka od vrlo popularnih zidnih fluorescentnih svjetiljki koje možete smjestiti i pokraj ogledala. Obratite pozornost da svjetlost treba biti zaista intenzivna (da na primjer spriječite porezotine tijekom brijanja), a opet meko raspršena da ne zasljepljuje i ne stvara neugledne sjene na licu.
Ako želite da vaša kupaonica prati najmodernije trendove, prostor oko ogledala možete dekorirati LED trakama od kojih neke imaju mogućnost promjene boja.
 


Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Više upita iz kategorije

Kako odabrati luster za kuhinju Svjetla za kuhinju
Kakvu LED rasvjetu izabrati za kuhinju? Svjetla za kuhinju
Koju LED traku odabrati za kuhinju Svjetla za kuhinju

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i