Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Industrijska rasvjeta

Vendor 8
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Industrijske lampe


Zahtjevi za industrijskom rasvjetom postaju sve veći i zahtjevniji nego prije. Tehničke svjetiljke ne samo da su dovoljno snažne, nego i lijepe. Stoga, iz dana u dan raste potražnja za industrijskim lampama, industrijskom LED rasvjetom, bilo zidnom ili stropnom, općenito za industrijskim rasvjetnim tijelima zbog sve modernijeg industrijskog dizajna interijera. 


Tehničku rasvjetu i industrijsku rasvjetu podijelili smo u nekoliko skupina radi jasnoće. Fluorescentne svjetiljke koje su u obliku fluorescentnih cijevi ili pravokutnih svjetiljki s aluminijskom rešetkom, pogodne su za urede, hodnike ili trgovine. Preporučujemo odabir iz ponude industrijske rasvjete za dvorane i skladišta. Svjetiljke za slučaj nužde također su potrebne za veće tvrtke. 


Reflektori se koriste za osvjetljavanje zgrada, reklama, vrtova, područja oko kuće, poslovnih objekata i parkirališta. Zbog manje potrošnje energije, sada su popularni LED reflektori. Halogeni reflektori s ugrađenim senzorom pogodno su osvjetljenje kada Vam je najpotrebnije. Najpovoljnije cijene rasvjete u industrijskom stilu pronađite kod nas!

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i