Usporedi
Prijava
Registracija
Levý banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 08-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Industrijska rasvjeta

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Industrijske lampe


Zahtjevi za industrijskom rasvjetom postaju sve veći i zahtjevniji nego prije. Tehničke svjetiljke ne samo da su dovoljno snažne, nego i lijepe. Stoga, iz dana u dan raste potražnja za industrijskim lampama, industrijskom LED rasvjetom, bilo zidnom ili stropnom, općenito za industrijskim rasvjetnim tijelima zbog sve modernijeg industrijskog dizajna interijera. 


Tehničku rasvjetu i industrijsku rasvjetu podijelili smo u nekoliko skupina radi jasnoće. Fluorescentne svjetiljke koje su u obliku fluorescentnih cijevi ili pravokutnih svjetiljki s aluminijskom rešetkom, pogodne su za urede, hodnike ili trgovine. Preporučujemo odabir iz ponude industrijske rasvjete za dvorane i skladišta. Svjetiljke za slučaj nužde također su potrebne za veće tvrtke. 


Reflektori se koriste za osvjetljavanje zgrada, reklama, vrtova, područja oko kuće, poslovnih objekata i parkirališta. Zbog manje potrošnje energije, sada su popularni LED reflektori. Halogeni reflektori s ugrađenim senzorom pogodno su osvjetljenje kada Vam je najpotrebnije. Najpovoljnije cijene rasvjete u industrijskom stilu pronađite kod nas!

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i