Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Oprema za dom

Vendor 3
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Sve za Vaš dom 


Ne nudimo samo rasvjetu, već brinemo i o ostalim potrebama svakog kućanstava. Naša kategorija dom posvećena je svemu što bi vam moglo zatrebati u vašim domovima. Opremite svoju kuću ili stan malim kućanskim aparatima, AV i PC opremom te ostalim kućanskim potrepštinama poput satova i budilica, grijalica, pročišćivača zraka i sl.


Stoga, za Vašu kuhinju imamo puno različitih i elegantnih zidnih satova i malih električnih aparata (kuhala za vodu, termometri, dozatori sapuna - željeli bismo Vam pomoći u održavanju Vaše kuće čistom, s potkategorijom usisavača usredotočenim na pročišćivače zraka i germicidne lampe. Za vašu dnevnu sobu i spavaću sobu imamo ventilatore za stolove i stolne ventilatore koji će Vas rashladiti tijekom nepodnošljivo vrućih ljetnih dana. Imamo različite sobne grijalice koje će Vas zagrijati i tijekom zimskih noći. Zatim imamo cijeli niz različitih kućnih dodataka kao što su alkotestovi, osobne vage, TV pribor, pribor za računala i mnogi drugi.


U našoj online trgovini pronađite sve što Vam je potrebno za opremanje i uređenje doma. Posebnu pažnju posvetite proizvodima na akciji i uštedite!

Copyright © 1990 – 2023 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i