Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Vanjske lampice i svjetlosni lanci

Vendor 3
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Vrtne lampice i svjetlosni lanci 


Ako planirate vjenčanje, vrtnu zabavu, obiteljsko slavlje ili team building te Vam je potrebna rasvjeta za vanjsku upotrebu, u pravoj ste kategoriji. Ukrasni vijenci i vanjske lampice dat će Vašem događaju dašak luksuza, a svjetlosni lanci s trendi žaruljama ili šarenim lampicama neponovljivu atmosferu.


Naša vanjska svjetla za terase dolaze u različitim duljinama, od kraćih svjetla za vrt  (5 metara) do visećih svjetla koja dosežu 22 metra i više. Uz takvo osvjetljenje, cijelo Vaše vanjsko područje može se osvijetliti! Imamo žičane lance s žaruljama različitih boja koje će odlično funkcionirati kao vanjska svjetla za zabave. Kada kupujete vrtna svjetla, važno je imati na umu da je ovo osvjetljenje namijenjeno za vanjsku upotrebu. To znači da će biti izloženi vremenskim uvjetima. Zato Vam preporučujemo da prije kupnje pogledate IP ocjenu. Ako želite pogledati kraća svjetla u dvorištu, preporučujemo da pogledate našu kategoriju božićnih lanaca.


U našoj ponudi pronađite vanjske lampice na baterije, LED i solarne, kao i vanjske svjetlosne lance. Neka Vaš događaj zablista i zasjaji uz našu bogatu ponudu vanjskih lampica i svjetlosnih lanaca!

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i