Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 67 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Xiaomi

Vendor 1
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Xiaomi

Xiaomi je najbrže rastući brend elektronike i jedan od najboljih startup-a u posljednjih nekoliko godina. Nudi širok spektar proizvoda za Vaš novo opremljeni pametni dom. Bilo da se radi o robotskim usisavačima, pametnoj rasvjeti, njezi tijela, kuhanju ili čak zabavi. Sve to možete brzo i jednostavno kupiti kod nas.


Svom pametnom rasvjetom može se jednostavno upravljati pomoću pametnog telefona i aplikacije. Tako da ćete moći udobno upravljati i imati potpunu kontrolu nad osvjetljenjem. Kod nas, osim kompletnih svjetiljki, možete kupiti i razne žarulje i LED trake.


Xiaomi se uz olakšavanje upravljanja rasvjetom, zainteresirao i za pomoć pri čišćenju, kuhanju i osobnoj njezi. Suvremeni usisavači su najpopularnije pomagalo za čišćenje, zbog toga Vam nudimo nekoliko vrsta kako bismo zadovoljili Vaše potrebe. Kod nas ćete pronaći i kuhinjska pomagala kao što su, primjerice, kuhala za vodu.


Mislimo i na Vaše zdravlje i sport, zato ćete u ovoj kategoriji pronaći nekoliko modela pametnih satova koji mogu obavljati više funkcija (pratiti razinu kisika u krvi, razinu stresa, tjelesnu energiju, broj otkucaja srca u stvarnom vremenu, ciklus spavanja (REM faza, dubok i lagan san). Satovi sadrže i senzore za srčani puls, senzor ubrzanja, žiroskop, geomagnetski senzor, barometar, senzor ambijentalnog svjetla, SpO2 senzor.


Ne bi smjeli zanemariti ni sigurnost. Razni senzori  i detektori pokreta će Vas uvijek pravovremeno upozoriti na sumnjiva kretanja u Vašem domu, uredu ili garaži. Istodobno možete sve imati pod kontrolom zahvaljujući mobilnoj aplikaciji. Zbog toga nikada nećete zaboraviti zatvoriti prozore ili vrata prilikom odlaska na odmor.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i