Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 67 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Stojeći ventilatori

Vendor 1
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Stojeći ventilator 


Podni ventilator predstavlja uređaj za klimatizaciju koji pomaže učiniti život ugodnijim. Stojeći ventilatori i manji podni ventilatori izvrsni su zbog svoje prenosivosti. Mogu se jednostavno postaviti u jedan kut sobe, a kad Vam položaj ne odgovara, mogu se vrlo lako premjestiti bilo gdje drugdje.


Stand up ventilatori, ili samostojeći ventilatori, kao i stropni ventilatori vrlo su moderni i popularni načini kako rashladiti određena područja. Pomažu u cirkulaciji zraka, što je važno za što učinkovitiji rad mozga. Podni ventilatori koriste se tijekom ljeta jer rade na razini poda i šire hladni zrak klima-uređaja u cijeli prostor. Mogu biti vrlo korisne i zimi. Topli zrak obično se skuplja blizu stropa pa ga pomoću podnog ventilatora možete vrlo jednostavno spustiti. Pomoću naših podnih ventilatora možete podesiti visinu i oni se mogu naginjati. U ponudi imamo i podni ventilator s daljinskim upravljačem. Bez obzira koliko ste blizu ili daleko, zahvaljujući daljinskom upravljaču možete bez napora uključiti/isključiti ventilator.


Kupujte najbolje i najpovoljnije ventilatore već danas! Provjerite našu glavnu kategoriju ventilatora i izaberite odgovarajaći ventilator po najpovoljnjim cijenama. 


Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i