Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Dječja rasvjeta na akciji

Kategorie AKCE

Mega popusti od 5. 6. 2023. do 11. 6. 2023.

Popust je uvjetovan ispravnim završenjem narudžbe, samo stavljanje robe u košaricu nije dovoljno.

Popusti se obračunavaju na originalne cijene u skladu s uvjetima.

Uz to iskoristite i mogućnost besplatne dostave za kupovinu iznad 66,36 € / 500 Kn.

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

TOP Dječje svjetiljke – tjedni popusti do čak 70 % na rasvjetu za dječju sobu


Kako stvoriti savršenu atmosferu za igru u dječjoj sobi? Kako biste je postigli nije bitno samo odabrati šareni namještaj i igračke. Onaj pravi ugođaj i dobru atmosferu dječjoj sobi daje upravo pomno odabrana dječja rasvjeta ili dječja noćna svjetiljka, a ako se na njoj nalazi još i lik princeze, Spiderman ili Hello Kitty, Vaše dijete će biti oduševljeno. Imate malog sportaša kod kuće? Nema problema, u našoj ponudi možete pronaći i visilicu za dječju sobu u obliku nogometne lopte. Nudimo zaista velik broj mogućnosti, među kojima se nalaze i svjetiljke za dječju sobu koje djecu u trenu mogu prenijeti u svijet njihovih omiljenih junaka.


Najprikladnijom dječjom svjetiljkom se općenito smatra dječji luster koji se poigrava raznim bojama i oblicima. U slučaju da imate niži strop, praktičnije rješenje bit će ugradbena stropna svjetiljka ili reflektorska svjetiljka. I one dolaze u raznim oblicima i bojama koje će se jako svidjeti posebno mlađoj djeci.


Ako razmišljate o svjetlu za noćni ormarić, a kasnije za radni stol, onda preporučamo dječju lampicu. Ovaj tip rasvjete dječje sobe manja djeca će koristiti uglavnom pri crtanju, a u kasnijoj dobi i pri pisanju zadaće. Prilikom odabira ovog tipa svjetla za djecu, pripazite da lampica bude dovoljno stabilna kako se dijete ne bi ozlijedilo. 


Naravno, dječja noćna svjetla mijenjaju se s dobi djeteta. Zato u ponudi imamo lustere i lampice za najmlađe, kao i rasvjetu za dječje sobe za tinejdžere. Ako Vam je potreban savjet kako razigrano osvijetliti dječju sobu ili o čemu razmišljati, pri kupnji novog svjetla za djecu, zavirite u naš centar za savjetovanje, u kojem čete pronaći puno savjeta, ne samo na temu svjetiljki za djecu.


Ako tražite TOP Dječje svjetiljke po nenadmašnim cijenama, ažuriramo ih za vas svaki tjedan u ovoj kategoriji.

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i