Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Dječja rasvjeta na akciji

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

TOP Dječje svjetiljke – tjedni popusti do čak 70 % na rasvjetu za dječju sobu


Kako stvoriti savršenu atmosferu za igru u dječjoj sobi? Kako biste je postigli nije bitno samo odabrati šareni namještaj i igračke. Onaj pravi ugođaj i dobru atmosferu dječjoj sobi daje upravo pomno odabrana dječja rasvjeta ili dječja noćna svjetiljka, a ako se na njoj nalazi još i lik princeze, Spiderman ili Hello Kitty, Vaše dijete će biti oduševljeno. Imate malog sportaša kod kuće? Nema problema, u našoj ponudi možete pronaći i visilicu za dječju sobu u obliku nogometne lopte. Nudimo zaista velik broj mogućnosti, među kojima se nalaze i svjetiljke za dječju sobu koje djecu u trenu mogu prenijeti u svijet njihovih omiljenih junaka.


Najprikladnijom dječjom svjetiljkom se općenito smatra dječji luster koji se poigrava raznim bojama i oblicima. U slučaju da imate niži strop, praktičnije rješenje bit će ugradbena stropna svjetiljka ili reflektorska svjetiljka. I one dolaze u raznim oblicima i bojama koje će se jako svidjeti posebno mlađoj djeci.


Ako razmišljate o svjetlu za noćni ormarić, a kasnije za radni stol, onda preporučamo dječju lampicu. Ovaj tip rasvjete dječje sobe manja djeca će koristiti uglavnom pri crtanju, a u kasnijoj dobi i pri pisanju zadaće. Prilikom odabira ovog tipa svjetla za djecu, pripazite da lampica bude dovoljno stabilna kako se dijete ne bi ozlijedilo. 


Naravno, dječja noćna svjetla mijenjaju se s dobi djeteta. Zato u ponudi imamo lustere i lampice za najmlađe, kao i rasvjetu za dječje sobe za tinejdžere. Ako Vam je potreban savjet kako razigrano osvijetliti dječju sobu ili o čemu razmišljati, pri kupnji novog svjetla za djecu, zavirite u naš centar za savjetovanje, u kojem čete pronaći puno savjeta, ne samo na temu svjetiljki za djecu.


Ako tražite TOP Dječje svjetiljke po nenadmašnim cijenama, ažuriramo ih za vas svaki tjedan u ovoj kategoriji.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i