Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Slušalice, mikrofoni i web kamere

Vendor 7
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Slušalice, mikrofoni i web kamere - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Slušalice, mikrofoni i web kamere


Slušalice za slušanje glazbe i podcastova ili obavljanje telefonskih poziva u pokretu postaju sve popularnije, to prati i široka ponuda slušalica svih vrsta. Posljednjih su godina upravo bežične slušalice jedne od najpopularnijih. Klasične modele sa žicom zamjenjuju Bluetooth slušalice, a osim naglavnih slušalica, u ponudi se nalaze i popularne in-ear slušalice. Za najbolji glazbeni doživljaj ili iskustvo igranja odaberite neke od naglavnih slušalica. 


Osnovnu podjelu slušalica možemo napraviti prema njihovoj konstrukciji, odnosno načinu na koji se drže u ušima i na glavi te ovisno o tome pokrivaju li uho potpuno ili samo djelomično.


Slušalice koje se umeću u uho, in-ear, danas su najčešća vrsta slušalica koja se koristi za mobitel, tablet i prijenosno računalo. Radi se o malim slušalicama koje se umetnu izravno u uho, povezane žicom ili samostalne bežične. Povezivanje slušalica i uređaja osigurava Bluetooth funkcija. Ove male slušalice dijelimo na:


Klasični tip - plastično kućište se umeće na otvor ušnog kanala. Kvaliteta reprodukcije i njihova izvedba je na nižoj razini čemu odgovara i njihova cijena.

Slušalice koje se umeću u ušni kanal – umeću se dublje u ušni kanal i opremljene su zamjenjivim silikonskim čepićima. Zahvaljujući svojoj konstrukciji, bolje izoliraju vanjske zvukove, pa nema potrebe za tako glasnim reprodukcijama kao kod spomenutog klasičnog stila.


Najbolji izbor za slušanje glazbe su bežične naglavne slušalice. Ove slušalice su veće pa su malo manje praktične (neće baš stati u džep), ali to višestruko nadoknađuju svojom izvedbom.  Baterija im je najčešće smještena u jednoj od školjki pa zbog svoje veličine mogu postići dugo vrijeme reprodukcije koje prelazi, primjerice, 20 sati. Na jednoj od školjki je smješteno i upravljanje koje Vam omogućuje mijenjanje pjesama ili podešavanje glasnoće. Ono što užitak slušanja čini još boljim, je i činjenica da školjka pokriva cijelo Vaše uho. Školjke su savršeno zvučno izolirane, tako da nema potrebe za postavljanjem glasnoće na najjače.


Za sjajno gaming iskustvo, preporučujemo odabir naglavnih slušalica. Na Vama je hoćete li odabrati udobnost i nabaviti bežične slušalice ili slušalice sa žicom. Povezivanje putem žice je vrlo jednostavno, u današnje vrijeme radi se o samo jednom USB konektoru kojim ćete povezati Vaše slušalice, a s njima i ugrađeni mikrofon. Ako želite nabaviti bežične slušalice, provjerite podržava li Vaš uređaj ovu vrstu slušalica i može li ih povezati putem Bluetootha.


Potpuno bežične in-ear slušalice?

Trenutno najpopularniji tip slušalica. Riječ je o dvije samostalne in-ear slušalice koje nisu međusobno povezane kabelom. Unatoč njihovim malim dimenzijama i masi, opremljene su baterijama koje omogućuju čak nekoliko sati slušanja. Produljenje vremena reprodukcije ovakvog tipa postiže se posebnom punjivom futrolom. Futrola ima vlastitu bateriju iz koje se slušalice pune kada su u njoj pohranjene. Sve što trebate učiniti je kod kuće napuniti kutijicu za slušalice i krenuti. Slušalice se automatski pune čim se stave u kutijicu.


I kao šećer za kraj, u našoj kategoriji poslasticu za sebe mogu pronaći i sportaši. Važan parametar sportskih slušalica je IP stupanj zaštite koji bi trebao biti na takvoj razini da kiša ne našteti slušalicama. Trkači će sigurno cijeniti i eliminaciju zvuka strujanja zraka. Ipak, najvažnija stavka je konstrukcija slušalica koja treba onemogućiti slučajno ispadanje slušalica  iz uha.


Mikrofoni i web kamere iz naše ponude osigurat će vam kvalitetan prijenos razgovora tijekom bilo koje aktivnosti koja se odvija putem mikrofona i kamere.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i