Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 67 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Ured i PC

Vendor 9
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Oprema za računala


Potrebna Vam je dodatna oprema za Vaša uredska ili kućna računala? Onda ste na pravom mjestu. U kategoriji opreme za PC pripremili smo široku paletu dodatne opreme za računala u uredu i na radnim mjestima: različiti modeli ergonomskog miša, možete birati između miša s USB kabelom i ergonomskog bežičnog miša. Ili USB stick od 64 Gb, bitan za poslovne potrebe i mogućnost prijenosa datoteka različitih veličina. Nadalje, rezač papira vrlo je koristan za odlaganje velikih količina papira bez gubljenja vremena. 


Gotovo svi danas imaju mali radni ili računalni kutak kod kuće. Ovdje ćete pronaći opremu za kućna računala i opremu za gaming računala: možete odabrati RGB miš ili običan miš za igranje. Kako bismo osobnom računalu dali spektakularan dizajn, tu si i LED trake za stolno računalo i LED USB lampica, a pronaći ćete i audio zvučnike za računala, žičane slušalice i bežične slušalice, slušalice s mikrofonom kompatibilne s osobnim računalima, pametnim telefonima i tabletima. 


Provjerite našu cijelu ponudu ako smo slučajno izostavili nešto što spada u računalnu opremu, odnosno opremu za Vaše kompjutere :) 


Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i