Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Baterije, akumulatori

Vendor 6

Popis kategorie

Punjive baterije 


U našoj ponudi elektromaterijala možete pronaći baterije, akumulatore i još mnogo toga. Vaša vanjska i unutarnja rasvjeta više ne ovisi samo o električnoj energiji. Većina rasvjete uključuje i modele na baterije. No, puno stvari radi na baterije i svakako je važno pronaći najkvalitetnije, ali i najjeftinije cijene. U našem e-shopu dostupne su AA, AAA baterije, alkalne baterije, punjive baterije, Varta baterije i sl. U našoj ponudi također pronađite i olovne akumulatore


AA, AAA baterije

Počinjemo s kategorijom AA baterija - koje su vrlo uobičajene i univerzalne, možete ih koristiti za sat, daljinske upravljače, LED svjetiljke, bežične upravljače vanjskog svjetla i mnoge druge. Prodajemo ih u različitim pakiranjima s 2,4,6,10 ili čak 12 baterija. Svakako pogledajte njihov predviđeni rok trajanja jer je to najvažnija značajka. Za vanjsku rasvjetu preporučujemo kupnju baterija koje mogu "preživjeti" sve vremenske uvjete.

Najčešće korišteni tip baterije nalazi se u potkategoriji AAA baterija. One su uglavnom namijenjene za male elektroničke uređaje poput daljinskih upravljača, svjetla i drugih. Isto kao i AA baterije, prodajemo ih u pakiranjima s više komada.


Baterija veličine 9V, C i baterija D veličine

9V baterija koristi se za uređaje gdje Vam je potreban veći napon. Možete ih koristiti u detektorima dima, detektorima plina, starim radijima i slično.

Zatim imamo potkategorije baterija C i D. Baterija veličine C obično se koristi u igračkama, glazbenim instrumentima. Baterija veličine D obično se koristi u velikim svjetiljkama, odašiljačima i drugim uređajima koje trebate držati aktivnima dulje vrijeme.

Ako ne želite nastaviti kupovati nove baterije, dobro je pogledati i našu kategoriju punjača. Punjač baterija pametan je ulog ne samo zbog novca, već je i ekološki doprinos značajan. 

Copyright © 1990 – 2023 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i