Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Radionica

Vendor 3
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Radionica - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Radionica


Svaki pravi sam svoj majstor ima dobro opremljenu radionicu u skladu sa svojim potrebama i vještinama. No, svakome se može dogoditi da mu nešto nedostaje ili samo želi još nečim obogatiti svoju radionicu.


Ručni alati

Ručni alati se ubrajaju među osnovnu opremu radionice i kućanstva. U njih ubrajamo, na primjer, čekiće, kliješta, ključeve, svrdla, kompletne setove ručnog alata, kao i razne kutije i organizatore. Svaki od ovih tipova alata trebao bi biti izrađen od kvalitetnog materijala za udobnost pri radu, ali i za dug životni vijek alata.


Električni alati

Ovaj tip alata se prije svega koristi za olakšavanje posla. Pri njihovom korištenju često ne trebate ni koristiti fizičku silu jer će to za Vas odraditi električna energija. Nudimo Vam akumulatorske bušilice, kliješta, škare za lim, pile, kompresore, pumpe za izvlačenje ulja i još mnogo toga.


Ostali montažni pribor

Kategorija posvećena svim ostalim proizvodima koji se ne uklapaju u naše druge kategorije s alatima. U njoj ćete pronaći sve što Vam je potrebno za montažu svjetiljki, utičnica i još mnogo toga.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i