Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Velika rasprodaja solarnih svjetiljki

Kategorie AKCE

Mega popusti od 25. 9. 2023. do 1. 10. 2023.

Popust je uvjetovan ispravnim završenjem narudžbe, samo stavljanje robe u košaricu nije dovoljno.

Popusti se obračunavaju na originalne cijene u skladu s uvjetima.

Uz to iskoristite i mogućnost besplatne dostave za kupovinu iznad 66,36 € / 500 Kn.

Popis kategorie

Top solarna vanjska svjetla i lampe – tjedni popusti do čak 70 %.


Solarne vrtne lampe se moderne i ekološki prihvatljive štedljive svjetiljke. Pomoću solarnog panela, koji pretvara sunčevu svjetlost u električnu energiju, uštedjet ćete puno novaca jer se vanjske solarne lampe pune same, bez žica i slično, a u mraku Vam svijetle po potrebi. U današnje vrijeme, vanjska solarna svjetla postaju sve popularnije vrtne svjetiljke.


Nudimo Vam klasične vrtne solarne lampe kao i one u obliku štapa koji se zabija u zemlju. Divno će osvijetliti Vaš vrt, prilaze, ribnjake, bazene i terase. Svaka vanjska solarna svjetiljka ima svoj originalan, elegantan dizajn, koji ne narušava sklad Vašeg vrta, već ga naprotiv nadopunjuje s puno stila. Ne oklijevajte, svaka promjena u vrtu sa solarnim svjetiljkama i svjetlima je vrlo laka.


U ovoj kategoriji smo Vam pripremili široku paletu Top solarnih lampi i svjetiljki po nenadmašnim cijenama. Ažuriramo ih za Vas svaki tjedan, kako biste uvijek mogli odabrati nešto novo.

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i