Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Nanoleaf - pametan dom

Vendor 9
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Nanoleaf - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Pametna rasvjeta za potpunu preobrazbu Vašeg interijera – Nanoleaf


LED osvjetljenje moderno je samo po sebi, a kad se uz njega naglasak stavi na originalan izgled, brojne funkcije i različite mogućnosti personalizacije, rezultat je savršena pametna rasvjeta  – Nanoleaf. Nanoleaf smart možete pronaći u Hrvatskoj upravo u našoj e-trgovini po najpovoljnijim cijenama. Upravljanje pametnim svjetiljkama i svjetlima je jednostavno, a kompatibilni su i s Apple HomeKit, Google Assistant i Amazon Alexa aplikacijama.


Nanoleaf svjetla predstavljaju modernu i elegantnu opciju pametne rasvjete koja je posljednjih godina postala globalni trend. Nanoleaf LED svjetla dolaze u različitim modelima. Glavne prednosti su što su instalacija i postavljanje jednostavni. Bušenje nije potrebno jer proizvod ima dvostranu montažnu traku. Ova rasvjeta pruža više od 16 milijuna boja. Nanoleaf proizvodi se promoviraju kao energetski najučinkovitije svjetiljke na svijetu. Nanoleaf svjetlosne ploče predstavljaju modularna LED svjetla. Nanoleaf LED svjetlima možete upravljati ručno ili glasom. Nanoleaf ploče mogu mijenjati boje ovisno o Vašim željama. Ploče su modernizirane dodatno 2017. godine nadogradnjom Nanoleaf Rhythm. Zahvaljujući ovoj nadogradnji, sve Nanoleaf žarulje mogu reagirati na glazbu u stvarnom vremenu!


Možete kupiti i popularne Nanoleaf šesterokute koji su predstavljeni na tržištu 2020. godine. Ovi šesterokutni svjetlosni paneli bili su samo prvi u nizu novih oblika, zatim su objavljeni Nanoleaf trokuti i slijedili su Nanoleaf mini LED trokutići. Zahvaljujući različitim oblicima Nanoleaf-a, Vi i Vaša kreativnost možete stvoriti čaroliju s Nanoleaf pametnom rasvjetom!


Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i