Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Vrtne svjetiljke sa senzorom

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Vrtne svjetiljke sa senzorom - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Vrtna rasvjeta i svjetiljke sa senzorom pokreta 


Vrtne svjetiljke su praktična i dizajnerska stvar, savršena za vanjsku atmosferu oko kuće, ali i uvelike olakšavaju orijentaciju kada se krećete u vrtu po mraku.


Jedna od mogućnosti za osvjetljenje vrta je korištenje vrtnih svjetiljki ili lampa sa senzorom pokreta. To osigurava da Vaš vrt uvijek svijetli kada Vam je potrebno. Na primjer, vrtne lampe sa PIR senzorom mogu vrlo dobro detektirati kretanje i stoga uvijek osvjetljavaju stazu u pravom trenutku.


U našoj ponudi pronađite LED vrtnu rasvjetu sa senzorom i solarnu vrtnu rasvjetu sa senzorom. LED vanjska svjetla zahvaljujući svojoj tehnologiji troše manje energije za istu količinu rasvjete (priložena), predstavljaju energetski učinkovit korak i štednju. LED vrtna svjetla dugo traju, imaju jako svjetlo i ekološki su prihvatljiva (bez žive). Solarne vrtne svjetiljke danju se pune suncem i pružaju osvjetljenje tijekom noći - jednostavno, bez napora i energetski učinkovito. Vjerujemo da ćete moći odabrati najbolje za Vaš vrt iz naše ponude vrtnih svjetiljke.


Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i