Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Koju LED traku odabrati za kuhinju

Svjetla za kuhinju
Odpověděl:
TihanaTihana

Odgovor:

Kuhinja je jedna od najprometnijih soba u domu. Svijetlo, dobro proliveno osvjetlenje kuhinje čini prostor mnogo učinkovitiji i ugodnijim.

Za kuhinje možemo koristiti svjetla i pribor u širokom rasponu stilova i dizajna kako bi odgovarali bilo kojem dizajnu kuhinje, od tradicionalnog do minimalistički modernog. U današnjem trendu povezivanja kuhinje s dnevnim prostorom stana, ovaj prostor za kuhanje postaje užurbano mjesto za obiteljske sastanke i društveni život. A LED (diodna) rasvjeta odličan je izbor za užurbanu kuhinju. Oni su dugotrajne žarulje koje štede energiju. LED trake također mogu lako rasporediti svjetlost doslovno u svaki kut, nudeći ogromnu fleksibilnost u dizajnu projekta.
LED pásek
 

Kuhinje vole LED trake

LED trake mogu se lako instalirati duž cijele duljine radne površine, u staklene ormare, ladice i sve tamnije kutove kuhinjskog ormara, tako da korisnici imaju savršen pregled svakog pohranjenog predmeta. LED trake omogućuju ravnomjerno osvjetljavanje cijelog radnog prostora, što je vrlo važno za kvalitetan rad u kuhinji. Odabir prave vrste LED traka igra bitnu ulogu za učinkovito osvjetljenje. Prikladno je slijediti stil i boju kuhinje, ali općenito je dobro koristiti LED trake s hladnijom svjetlošću - s većom kromatičnošću boja. Međutim, i oni s toplijom nijansom svjetla dobro će se uklopiti u rustikalnu tradicionalnu kuhinju. Kao dodatno dekorativno osvjetlenje možete također koristiti RGB LED trake za nadopunu ukrasnih boja kuhinje. Nisu ali pogodni za osvjetljenje radne ploče.
 
Drugi važan kriterij prikladnog odabira je pitanje snage traka, odnosno svjetlost. Osnovno osvjetljenje s ulazom snage 4,8W / metar dostatno je za osvjetljenje ormara, postolja ili ladica. Međutim, kako bi se osvijetlila radna ploča, ovaj ulaz snage ne bi bio dovoljan i trebalo bi odabrati veću svjetlinu. Ako se koriste trake s maksimalnom snagom od 9,6 W / m, trake nije potrebno hladiti i mogu se zasebno montirati. Vrpce s većom potrošnjom energije (oko 12 W / m) treba ohladiti da se izbjegne pregrijavanje. U tu svrhu koriste se aluminijski profili i ugrađuju se zajedno s LED trakama. Zahvaljujući neograničenim mogućnostima postavljanja i kombinacijama diodnih traka, kuhinja se može prilagoditi najzahtjevnijem korisniku.

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Više upita iz kategorije

Kakvu LED rasvjetu izabrati za kuhinju? Svjetla za kuhinju
Kako odabrati luster za kuhinju Svjetla za kuhinju

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i