Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Reflektorske žarulje

Vendor 5
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Žarulje za reflektore


Ponekad svjetiljka ne uključuje ni standardnu žarulju ni LED žarulju, već samo žarulju za reflektor, odnosno reflektorsku žarulju. Ako je Vašoj svjetiljci potrebna ova posebna žarulja, u pravoj ste kategoriji. Između ostalog, naći ćete i LED žarulju za reflektore, halogene žarulje ili žarulju reflektora u boji. 


U našoj ponudi žarulja za reflektore možete pronaći puno različitih modela. Najčešći tipovi su žarulje E14, E27, GU5 i GU10. LED žarulje reflektori troše puno manje energije od halogenih žarulja. LED sijalice imaju duži vijek trajanja od halogenih žarulja. LED žarulje daju istu količinu svjetla za manju potrošnju energije.


Kada kupujete odgovarajući reflektor, morate imati na umu razliku u kutu snopa. Što je uži kut, manje je površine prekriveno svjetlošću. Žarulja s kutom snopa od 50° bolje pristaje za osvjetljavanje manjih površina, određenih objekata u prostoriji koje biste željeli istaknuti. Reflektorske žarulje s kutom snopa 130° bolje pristaju za veća područja - kao opća rasvjeta

Copyright © 1990 – 2023 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i