Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Vanjske grijalice

Vendor 1
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji

Popis kategorie

Vanjske grijalice na struju 


Boravak na otvorenom, na terasi, u vrtu ili pod pergolom postaje sve popularniji, ali nažalost, nije uvijek izvediv zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ako ste jedan od onih koji će radije sjesti u vrt nego u dnevni boravak, vanjska grijalica na struju će Vam sigurno dobro doći. Ni hladnije vrijeme neće biti problem za boravak u vanjskim prostorima. Za uključivanje električne grijalice dovoljan Vam je pristup utičnici.


Postoji nekoliko vrsta grijača: uljni radijatori, ventilatori, konvektori, infracrveni grijači, infracrveni konvekcijski grijači i sl. Vjerojatno se pitate koji je najbolji grijač. Svaki od njih je dobar na svoj način. Na primjer, u konvekcijskom grijaču zrak prolazi kroz grijaći element, a zatim se prirodno diže prema gore stvarajući mjesto hladnijim slojevima zraka koji se dižu s poda. Time se zagrijava zrak u prostoriji. Infracrveno grijanje razlikuje se od konvekcijskog grijanja. Infracrveni grijači ne zagrijavaju zrak, već okolne objekte, prvenstveno pod ili zidove zbog infracrvenog zračenja. Važno je da prilagodite grijalice Vašim potrebama. Pronađite odgovarajuću grijalicu u našoj e-trgovini po povoljnim cijenama


Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i