Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

LED moduli

Vendor 7
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: LED moduli - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

LED moduli za stropne svjetiljke


LED moduli dio su stropnih svjetiljki i istodobno zamjenjuju starije vrste osvjetljenja, posebno u reklamnim natpisima, reklamama velikih površina, svjetlosnim znakovima. Zahvaljujući RGB varijanti LED svjetlosnih modula, moguće je postići vrlo zanimljive efekte boja. Visokokvalitetni LED moduli za LED svjetiljke prilagođeni su za kontinuirano osvjetljenje. LED modul se može koristiti, na primjer, za nadogradnju postojećih LED plafonijera.


LED moduli za oglašavanje

LED moduli za svjetleće reklame imaju veliki omjer cijene i kvalitete. Njihova prednost je visoka učinkovitost zahvaljujući brzoj LED tehnologiji i brzoj montaži. LED moduli pričvršćeni su magnetima.


Osim jednobojnih LED modula, imamo i varijantu s RGB LED čipovima. Oni imaju široke kutove snopa kako bi se svjetlost rasporedila što je više moguće preko najvećeg mogućeg područja. Zahvaljujući ovom dijagramu zračenja, LED moduli ne moraju biti instalirani u neposrednoj blizini. U našoj online prodaji pronađite LED module različitih napona i modela (12W, 20W, 24W, 220V). 


Svjetiljke sa LED modulima snažna su i jeftina u unutrašnjoj rasvjeti te će nadopuniti vanjske svjetiljke odgovarajućom zaštitom od vode i prašine.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i