Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prekidači, prigušivači i okviri

Vendor 6
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Prekidači, prigušivači i okviri - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Serijski i pametni prekidači


Prekidač je svakako važan dio gotovo svake svjetiljke s obzirom na to da nam omogućuje upravljanje rasvjetom. Prekidač za svjetlo može uključiti i isključiti svjetlo, dok prekidač s prigušivačem može regulirati intenzitet svjetla. Upravo u našem e-shopu pronađite različite vrste prekidača i utičnica po najboljim cijenama! 


Bežični prekidači za svjetlo modernija su inačica klasičnih kućnih prekidača. Njihova prednost je naravno u tome što nema nikakvih kabela i žica. Ovi moderni "luksuzni prekidači" podrazumijevaju prekidač osjetljiv na dodir, točnije, kao što i samo ime sugerira, njime se upravlja tek dodirom. U našoj ponudi pronađite također serijske prekidače, pametne prekidače, jednopolne i dvopolne prekidače kao i razne okvire za prekidače.


Što se tiče postavljanja, najčešći prekidači su zidni prekidači, koji se najčešće nalaze samo izvan vrata iako ponekad nailazimo i na stubišne "skrivene" prekidače. Ne preporučujemo da sami instalirate prekidače i igrate se sa strujom :) Uvijek zamolite iskusnog električara da ga instalira. Možete izbjeći neugodne posljedice poput kratkog spoja ili čak požara.                                                                

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i