Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Madraci

Vendor 2

Popis kategorie

Madraci


Pogrešan izbor madraca može dovesti do bolova u leđima, zglobovima i poremećaja u spavanju. Zato smo u našu prodaju uvrstili kategoriju madraca raznih dimenzija i materijala za savršenu udobnost po povoljnim cijenama. Tvrdoća madraca ovisi o ispuni. Zahvaljujući kombinaciji pjena, madraci se odlikuju izvrsnim anatomskim i ortopedskim svojstvima. 


Ortopedski madraci izrađeni su od kvalitetnih materijala dizajniranih za zahtjevne korisnike. Antibakterijska obrada i zaštita od grinja smanjuje stvaranje štetnih bakterija i grinja. Pronaći ćete i ortopedske madrace koji osiguravaju savršenu udobnost tijekom spavanja, zaštite za madrace i madrace za dječje krevetiće. Dječji madraci su antibakterijski s pamučnom presvlakom za zdrav san.


Zaštita za madrace je idealan proizvod za zaštitu svih vrsta madraca od prljavštine i oštećenja. Posebno prikladno za madrace koji nemaju perivu presvlaku. Zaštita je izrađena od prošivene mikrofibre punjene termalnim podlogama za osjećaj svježine i čistoće. Izaberite najbolji i najjeftinji san


Copyright © 1990 – 2023 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i