Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Grijači i grijalice

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Grijači i grijalice - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Električne grijalice 


Električne grijalice će Vam dobro doći u svim prostorima koji nisu opremljeni klasičnijim metodama grijanja. Najčešće se koriste u vikendicama, radionicama i garažama, ali i kao glavni izvor grijanja u kućama i stanovima na svim područjima u kojima još nije provedena plinifikacija. Većina naših konvektora i grijalica ima mogućnost podešavanja intenziteta grijanja i topline koju emitiraju. Ako ste u potrazi za vanjskim grijalicama, pronađite ih u posebnoj kategoriji. 


Postoji nekoliko vrsta grijača: uljni radijatori, ventilatori, konvektori, infracrveni grijači, infracrveni konvekcijski grijači i sl. Vjerojatno se pitate koji je najbolji grijač. Svaki od njih je dobar na svoj način. Na primjer, u konvekcijskom grijaču zrak prolazi kroz grijaći element, a zatim se prirodno diže prema gore stvarajući mjesto hladnijim slojevima zraka koji se dižu s poda. Time se zagrijava zrak u prostoriji. Infracrveno grijanje razlikuje se od konvekcijskog grijanja. Infracrveni grijači ne zagrijavaju zrak, već okolne objekte, prvenstveno pod ili zidove zbog infracrvenog zračenja. Važno je da prilagodite grijalice Vašim potrebama. U našoj e-trgovini pronađite velike i male grijalice na struju po povoljnim cijenama


Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i