Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Auto žarulje

Vendor 3
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Auto žarulje - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Auto žarulje

 

U priručniku ili nakon uklanjanja stare žarulje saznat ćete koju vrstu žarulje za automobil imate u prednjem svjetlu. Za moderne automobile s odvojenim svjetlima za kratka i duga svjetla, ovo će biti jednostruka baza H7 auto žarulje  s jednostrukim navojem, s jednostavnijim svjetlima s dvostrukim navojem H4 auto žarulje. Također su dostupne H1 auto žarulje i ostale auto i moto žarulje. Ova oznaka se nalazi na kutiji i na grlu žarulje. 


Također je važno pratiti napon žarulje i njezinu snagu. Automobili moraju imati homologirane auto žarulje za noćnu i dnevnu rasvjetu, uvijek imaju 12 V i 55 W snage. Za kamione, napon je 24 V. Ovi detalji se mogu naći na auto žarulji.


Očito, homologirane LED auto žarulje imaju niže vrijednosti, ali njihova pretvorba vrijednosti LED u klasične žarulje mora biti potpuno ista. Na tržištu je dostupan i set auto žarulja, koji je isplativiji od kupnje pojedinačnih LED auto žarulja i homologiranih auto žarulja. U našoj ponudi pronađite auto žarulje Philips, Osram, Xenon i dr. po najpovoljnijim cijenama


Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i