Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Jastuci

Vendor 2
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Jastuci 


Kvalitetan i udoban jastuk značajno utječe na naš san. Budući da isti tip jastuka ne odgovara svima, trebate odvojiti dovoljno vremena kako biste odabrali svoj idealni jastuk. U kategoriji jastuka pronaći ćete klasične jastuke, ali i ortopedske, anatomske jastuke izrađene od visokokvalitetne memorijske pjene koji pružaju dodatan oslonac Vašoj vratnoj kralježnici. Odlični su za spavanje u svakom položaju: na leđima, boku i trbuhu. 


Nadalje, kategorija uključuje jastučiće za koljena - to su kvalitetni jastuci kojima možete prilagođavati oblik. Njihova glavna sposobnost je raspoređivanje težine tijekom spavanja. Mogu se koristiti i kao jastuci za trudnice. Posljednji, ali ne manje važni, su jastuci za Vaše mališane poput klinastih jastuka za siguran položaj djeteta na leđima i ergonomskih jastuka za stabilizaciju. Ergonomski oblik osigurava idealan ovalni oblik glavice i sprječava deformaciju mekih kostiju. 


Kako bi se osigurala maksimalna udobnost i stabilna potpora djetetovoj glavi tijekom dojenja, u asortimanu imamo i nekoliko jastuka za dojenje. Jastuk za dojenje u obliku rukava je inovativan putni jastuk za dojenje. Jastuk je univerzalne veličine koja pristaje svakoj ruci. Sve to u našoj online prodaji po najboljim cijenama


Copyright © 1990 – 2023 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i