Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Zaštitna oprema

Kategorie ochranné pomůcky
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Zaštitna oprema - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Zaštitna pomagala


U ovim izazovnim vremenima, ne preostaje nam ništa drugo nego da zaštitimo sebe i druge. U našoj online prodaji možete pronaći razna zaštitna pomagala. 


Respiratorne maske

Tu su neizostavne respiratorne maske FFP2 i FFP3 koje štite od prašine, bakterija i virusnih čestica u zraku. Obično se koriste u istraživanjima, farmaceutskoj industriji i radu koji uključuje otrovne tvari. U današnje vrijeme pokazali su se kao najkorisniji i najpotrebniji, posebno za medicinsko osoblje u borbi protiv pandemije koronavirusa. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe pa smo odvojili dječje zaštitne maske FFP2 i FFP3. U ponudi su i zaštitne jednokratne maske koje možete kupiti u velikim pakiranjima.


Brand Är - zaštita lica i ruku

Također smo uvrstili potkategoriju posvećenu brandu ÄR. U ovoj kategoriji možete kupovati zaštitne rukavice Är. Ove zaštitne rukavice ubijaju 99% virusa na površini, vodootporne su i prilagođene zaslonu osjetljivom na dodir. Osim rukavica, možete pronaći rezervne filtere za maske, maske za lice bez filtera (ventila) i s filterom  sa zamjenjivim nano-filterima (oni se bore protiv 99,8% virusa)


Ni tu nije kraj, u našoj borbi protiv virusa pripremili smo i zasebne kategorije u kojima možete pronaći dezinfekcijske i germicidne lampe, antigenske testove. Provjerite našu ponudu i najpovoljnije cijene, zaštitite sebe i sve oko sebe - pomozimo zajedno! 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i