Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Putovanje

  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Putovanje

S nama možete putovati bez stresa. U našoj kategoriji Putovanje pronaći ćete ono što Vam treba kako biste mogli uvijek putovati spremni. Nudimo nekoliko putnih adaptera. Bilo da putujete u jednu ili više zemalja, preporučit ćemo Vam odgovarajući adapter. U slučaju da ni sami ne znate koju ćete zemlju posjetiti, idealan izbor je univerzalni adapter. On će Vam poslužiti uvijek i svugdje. 

Volite bilježiti najbolje trenutke svojih putovanja i avantura? Zašto to onda ne biste učinili u najboljoj kvaliteti? U našoj kategoriji pronaći ćete nekoliko akcijskih kamera koje se mogu pričvrstiti na kacigu ili posebne držače. Ovi kompleti opremljeni su vodootpornim kućištem tako da ih možete koristiti i pod vodom ili na kiši.

A kad ponestane energije? Zabavi tu nije kraj jer ćete biti opremljeni Powerbank-om te tako  jednostavno napuniti kameru ili bilo koji drugi uređaj.

Ne morate brinuti čak ni noću. Ne oklijevajte i izaberite neku od mnogih ručnih ili čeonih svjetiljki  za bolju orijentaciju u mraku.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i