Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Pametna rasvjeta Ledvance

Vendor 5
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Ledvance


Zanima li Vas moderna i energetski učinkovita LED rasvjeta, a istovremeno i pametna rasvjeta? Ledvance nudi pametne proizvode za osvjetljenje kojima možete upravljati putem pametnog telefona ili glasa; SMART+ omogućuje Vam upravljanje, prigušivanje i personalizaciju svjetla u kratkom vremenu pomoću pametnog telefona ili Vašeg glasa. 


Ledvance - pouzdan partner s više od 100 godina iskustva u općoj rasvjeti, kombinira tradicionalnu s naprednom tehnologijom rasvjete, nadograđujući dugogodišnje odnose s klijentima i jaku prodajnu mrežu. Stručnjaci za tehnološke trendove i zahtjeve za visokom kvalitetom i dugotrajnim svjetlom. Zastupljeni u više od 140 zemalja i sa svojim timom stručnjaka odgovaraju na specifične potrebe kupaca - bilo u rasvjetnim tijelima, svjetiljkama ili elektroničkim komponentama.


U našoj ponudi pronađite elegantne i funkcionalne LED svjetiljke za interijer gdje možete pronaći i Ledvance panel slim za Vaš plafon, potom vanjske svjetiljke, LED trake i žarulje. Svu vrstu rasvjete možete pronaći za različite modele, grla i napone: 10W, 12W, 20W, 30W, 50W, 100W. Uzbudljiva i održiva LED rasvjeta za Vaš dom nije bila nikad dostupnija!


Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i