Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Kakvu LED rasvjetu izabrati za kuhinju?

Svjetla za kuhinju
Odpověděl:
TihanaTihana

Odgovor:

Odabirom LED rasvjete odmah Vam se otvara nekoliko različitih mogućnosti za osvjetljenje kuhinje na moderan i ekonomičan način koji ne zahtijeva nikakvo održavanje.

Kvalitetna rasvjeta s niskom potrošnjom energije

Za odgovarajuću rasvjetu kuhinje svakako će vam trebati stropna svjetiljka. Odaberite je s obzirom na visinu stropa i veličinu prostorije. Za niže stropove preporučamo ugradbene svjetiljke, ali ako vam visina ne predstavlja problem, trenutno su vrlo popularni LED lusteri. Kod razmještaja visećih svjetiljki ne morate se ograničiti na blagovaonski stol, ove će svjetiljke odlično izgledati i iznad štednjaka, radne ploče ili šanka.

Glavnu stropnu svjetiljku (ili nekoliko njih) svakako dopunite i drugim tipovima svjetiljki. Za rasvjetu kuhinjskog radnog prostora idealne su LED trake. Izuzetno su energetski učinkovite, daju jako mnogo svjetlosti - bez da potroše mnogo električne energije, a uz to zauzimaju zaista malo mjesta.

Za rasvjetu polica i niša često se koriste LED reflektorske svjetiljke pogotovo one s prilagodljivim položajem reflektora tako da ih možete uvijek usmjeriti točno tamo gdje su vam u danom trenutku potrebne.

Uskladite rasvjetu u kuhinji i dnevnom boravku

Prema najnovijim trendovima u uređenju interijera gotovo je obavezno imati kuhinju otvorenim prostorom povezanu s dnevnim boravkom. Stoga je dobro kupiti LED svjetiljke za obje prostorije (zone) iz iste kolekcije proizvoda ili barem pri izboru pripaziti da svjetiljke budu međusobno usklađene oblikom i materijalima.
 

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Više upita iz kategorije

Koju LED traku odabrati za kuhinju Svjetla za kuhinju
Kako odabrati luster za kuhinju Svjetla za kuhinju

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i