Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 67 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Vanjski stupovi s utičnicama

Vendor 8
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Vanjski stupovi s utičnicama


Sigurno vam se dogodilo da vam je u blizini kuće nedostajala vrtna utičnica. Rješenje ovog problema su vanjski stupići s utičnicama. Vanjske utičnice omiljeni su dodatak vanjskoj rasvjeti ili proširenjima. Trebali biste imati na umu činjenicu da će Vaša vanjska utičnica biti suočena sa svim vremenskim uvjetima i zato biste trebali pogledati i IP ocjenu. To će vam dati informacije o tome koliko je određena utičnica otporna na tekuće i čvrste čestice.


Kada odlučite ugraditi vanjsku utičnicu, preporuča se izbušiti rupu za kabele na stražnjoj strani već postavljene unutarnje utičnice. Nova bi trebala na vanjskom zidu. Ako to nije moguće, razmislite o povezivanju kabela iz unutarnje utičnice u zid - kako biste zaštitili izložene dijelove. Ako kupite vanjsku utičnicu s metalnom montažnom kutijom, uzemljit ćete je radi sigurnosti (nije potrebno za plastične montažne kutije).


Vanjske stupove s utičnicama imamo u različitim bojama i od različitih materijala. I ne samo to, vanjski stupovi s utičnicama imaju više utičnica (od jednostrukih do vanjskih dvostrukih utičnica do 4 utičnice u jednom stupcu). Možete odabrati i različite mogućnosti. Vrlo su popularne utičnice za mjerenje vremena. Vanjski utikači za mjerenje vremena štede energiju i Vaše vrijeme. Izaberite one koje će najbolje pristajati Vašem vrtu već danas i kupujte po najpovoljnijim cijenama.  

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i