Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Božić

Kategorie vánoční
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Božićna rasvjeta


Klasične božićne lampice su lijepe, ali zašto ne biste isprobali modernije božićne ukrase i rasvjetu. U našoj ponudi naći ćete ukrasnu božićnu rasvjetu za prozor, božićne svjetiljke u obliku raznih likova, zvijezda ili vijenaca za Vaša ulazna vrata i vrt. Ukratko, za Vas smo pripremili široku paletu božićnih ukrasa i božićnih lampica. Neke božićne ukrase možete koristiti u apartmanu, neke možete koristiti vani - više u kategoriji vanjske božićne lampice.


Božićne svjetiljke nezaobilazna su dekorativna rasvjeta svakog prostora, a povezani troškovi će biti vrlo niski. Većina našeg svečanog asortimana sastoji se od božićne LED rasvjete koja troši malo struje i ima dug životni vijek, kao i solarna božićna rasvjeta. Iako tradicionalna božićna rasvjeta uključuje božićne lampice, na stolu možete naći i božićne svijećnjake ili božićne svjetiljke na prozoru. Ljubitelji snježnog krajolika sigurno će uživati u božićnim svjetiljkama u obliku siga ili pahulja. Međutim, ovu vrstu rasvjete ne trebate samo kod kuće. Možete čak i ukrasiti i svoj ured. 


Božićna LED rasvjeta ne treba krasiti samo stanove i kuće. Također nudimo vanjsku božićnu rasvjetu. Tu su božićne lampice za ukrašavanje stabala u vrtu, na baterije naravno, zatim viseće božićne lampice za vijence i strehe, ili čak LED svjetlosna traka koja može savršeno ukrasiti Vaš balkon. I ne zaboravite, božićna rasvjeta nije nužno skupa, jer nudimo i božićne svjetiljke, lampe i sve vrste ukrasa za vani i za unutra na rasprodaji.


Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i