Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Kako odabrati rasvjetu za zgrade komercijalne namjene?

Ostali interijeri
Odpověděl:
TihanaTihana

Odgovor:

Trebate svjetiljke za uređenje komercijalnih zgrada, ureda ili proizvodnih hala i skladišta? I tu vas pokrivamo - imamo posebnu kategoriju s industrijskim svjetijlkama!

 Danas je odgovarajuća rasvjeta postala iznimno važna, i to ne samo u kući i oko nje, nego i u onom  prostoru u kojem provodite najveći dio dana - na vašem radnom mjestu. S obzirom na vrijeme koje tamo provodite, neophodno je osigurati kvalitetno osvjetljenje koje će stvoriti ugodnu radnu atmosferu i neće narušiti vaše zdravlje.
 
 
Svejedno je radite li u uredu, skladištu ili proizvodnom pogonu, uvijek trebate moći dobro vidjeti da biste kvalitetno obavljali svoj posao. Upravo zato smo za vas pripremili kategoriju s industrijskim svjetiljkama koje će osigurati odgovarajuće osvjetljenje za vaše radne prostore, a s obzirom na sve strože radne uvjete, posebnu pozornost posvećujemo tome da naše radne svjetiljke ispunjavaju sve sigurnosne norme. Naše industrijske svjetiljke su vrlo otporne na atmosferske utjecaje, ali i na mehaničke udarce, što ponekad može biti zaista vrlo korisno.
 
 
Kad govorimo o tipovima svjetiljki, za komercijalne prostore i urede najbolji izbor su fluorescentne svjetiljke. Fluorescentne svjetiljke imaju, za razliku od klasičnih žarulja, mnogostruko duži životni vijek. To naravno nije njihova jedina prednost, mnoge druge ćete upoznati ako odlučite investirati u fluorescentne svjetiljke.
 

Ako trebate svjetiljku za proizvodnu halu, najviše će vam odgovarati industrijske svjetiljke koje se mogu koristiti i u unutarnjim i u vanjskim prostorima. Industrijske svjetiljke imaju visok IP stupanj zaštite pa se ne morate brinuti da će im vanjski uvjeti naštetiti.

Najbolje svjetiljke za sve unutarnje i vanjske, komercijalne, skladišne i proizvodne prostore, pronaći ćete u našoj internetskoj trgovini www.svijet-svjetiljki.hr.

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Više upita iz kategorije

Kako odabrati luster za kuhinju Svjetla za kuhinju
Kakvu LED rasvjetu izabrati za kuhinju? Svjetla za kuhinju
Koju LED traku odabrati za kuhinju Svjetla za kuhinju

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i