Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Na što paziti pri kupnji rasvjete za dječju sobu?

Osvjetljenje dječijih soba
Odpověděl:
TihanaTihana

Odgovor:

Za uspješan razvoj djeteta potrebno je pružiti mu različite vrste stimulacija, i to ne samo putem igračaka, nego i svega onoga što ga okružuje. Stoga promišljeno pristupite izboru dječje rasvjete poštujući nekoliko osnovnih načela.

Na što sve trebate paziti pri izboru dječjeg lustera ili lampice? 

Sigurnost

Kao i pri kupnji bilo kojeg drugog proizvoda, tako i pri kupnji dječje rasvjete, obratite pozornost na podrijetlo proizvoda i da li ispunjava europske sigurnosne norme. Proizvode iz naše ponude možete birati bez straha, jer kod nas ih ispunjavaju svi do jednoga
  

Količina informacija

Nemojte kupovati mačka u vreći. Kod svake dječje svjetiljki obavezno provjerite osnovne podatke: duljinu, širinu, visinu i koji tip žarulje koristi te koju ima snagu i napon.
 

Različiti tipovi svjetiljki

Kako bi dječja soba imala dovoljno svjetlosti, potrebno je koristiti različitu vrstu rasvjete. Osnovu rasvjete u prostoriji najčešće čini dječji luster smješten u sredinu, ali umjesto njega slobodno možete koristiti i reflektorsku rasvjetu. U blizinu krevetića ili kreveta smjestite stolnu lampicu ili zidnu svjetiljku. Najmanja djeca se znaju bojati mraka pa za njih opremite sobu orijentacijskim noćnim svjetlom. Nikako ne preporučamo korištenje podnih lampi budući da ih djeca mogu srušiti ili se ozlijediti njihovim dugim kabelima.
 

Izgled koji će se svidjeti djetetu

Što se tiče praktičnosti svjetiljke, Vi odlučujete, ali ako je dijete dovoljno staro, slobodno mu prepustite izbor estetskih karakteristika svjetiljke. Danas je dječja rasvjeta dostupna u najrazličitijim stilovima prilagođenim željama djevojčica i dječaka - s motivima životinja, likova iz bajki i crtića, sportski motivi, autići...izbor je zaista velik.
 

Odgovarajuća žarulja

Kada izaberete svjetiljku, uz nju kupite i odgovarajući izvor svjetlosti. Ne preporučamo korištenje klasičnih žarulja sa žarnom niti budući da se korištenjem zagrijavaju i mogu uzrokovati opekline. Puno bolje od njih, a i puno štedljivije, bit će LED žarulje ili štedne žarulje.
  

Pogledajte našu ponudu dječjih lustera i svjetiljki. Sve proizvode imamo na skladištu, a neki od njih su sniženi čak 70 %.
 

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Više upita iz kategorije

Kako odabrati luster za kuhinju Svjetla za kuhinju
Kakvu LED rasvjetu izabrati za kuhinju? Svjetla za kuhinju
Koju LED traku odabrati za kuhinju Svjetla za kuhinju

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i