Prijava
Levý banner
Pravý banner
Meni
Usporedi
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Kupaonice - Steinel

Kategorie Dle místnosti
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Kupaonska rasvjeta - za pogled u novom svjetlu


Rasvjeta igra vrlo važnu ulogu u kupaonici. Ako ste se ikada probali našminkati ili obrijati u kupaonici s lošom rasvjetom, a zatim izašli na danje svjetlo i bili neugodno iznenađeni, znate o čemu govorimo. Zato odaberite lampe i svjetla za kupaonicu koja, zahvaljujući svom obliku, mogu pružiti raspršeno svjetlo.


Rasvjeta za kupatila - zidna, stropna i ugradbena


U zadnje vrijeme popularno je imati veliku kupaonicu, pa je potrebno ugraditi više svjetiljki, a njihov položaj je bitan. U našoj e-trgovini ćete naći desetke različitih vrsta moderne kupaonske rasvjete koja zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. A kako bi Vam olakšali potragu podijelili smo ih u više kategorija - tako možete birati između stropne, zidne ili ugradbene led rasvjete za kupaonicu. 


Osvijetlite ogledalo


Rasvjetu za kupatila možete podići na novu razinu ugradnjom kupaonske rasvjete iznad ogledala ili kupnjom ogledala s već ugrađenom rasvjetom: ogledala za kupaonicu s LED rasvjetom kod kojih možete kontrolirati intenzitet svjetlosti kako bi rezultati vašeg šminkanja ili brijanja bili besprijekorni.


Sigurnost na prvom mjestu


U našoj e-trgovini ne samo da nalazite na desetke  različitih vrsta svjetiljki za kupaonice, već sve one zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Ako ne znate gdje biste smjestili svjetiljku za kupaonicu, tako da je sigurno, pročitajte članak o sigurnosnim zonama. Prije svega, naučit ćete da je pri odabiru svjetiljke za kupaonicu IP zaštita važna značajka, koja određuje otpornost svjetiljke na prodor stranog tijela i tekućine.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i