0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 08-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Povijest tvrtke

Marija

Povijest tvrtke Donoci, d.o.o. započeli smo pisati 1991. godine. Tada je rođena ideja o osnivanju tvrtke koja će se baviti trgovinom - keramikom, staklom i porculanom u F.O. Jiří Mánek.
 
Godine 1996. tvrtka je počela uvoziti i prodavati svjetiljke.
 
Od 2003. godine poslujemo sa svjetiljkama - počeli smo opskrbljivati velika tržišta.
 
Godine 2005. osnovan je PREZENT.cz, d.o.o., dok su se ponuda i mreža tržišta proširili.
 
U 2017. godini došlo je do promjene iz fizičke osobe Jiří Mánek u Donoci, d.o.o., a glavni fokus tvrtke bio je rad e-trgovina.
 
U 2018. godini kreirali smo vlastitu marku svjetiljki - BRILAGI. Iste godine postali smo dio Amazonova svjetskog prodajnog portala.
 
Oslanjajući se na bogato iskustvo iz prethodnih godina, 2019. godine smo otvorili prvu web-trgovinu u Hrvatskoj i od tada su naše usluge dostupne vama, krajnjim kupcima.
 

Postupno smo proširili svoje online poslovanje na mnoge europske zemlje - danas poslujemo u 16 zemalja - Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Njemačkoj, Rumunjskoj, Austriji, Italiji, Velikoj Britaniji, Francusoju, Španjolskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Belgiji, Bugarskoj i Nizozemskoj. Naša tvrtka je jedan od najvećih online trgovaca rasvjetom u Europi.

 
 

Autor článku:

Marija
Marija Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter