0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 07-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 750 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Dostava i plaćanje

Martina

Želite li znati koliko ćete platiti dostavu i kako možete platiti naručenu robu? Ovdje ćete naći sve jasno i na jednom mjestu.

Mogućnosti dostave

Tvrtka za naručenje Hrvatska pošta
  • Hrvatska pošta dostavlja pošiljke od ponedjeljka do petka – u Hrvatskoj obično u roku od 48 sata, a na otocima u roku 48 -72 sata.
  • U idealnom slučaju paket se dostavlja Vama osobno. Uspješnu isporuku u tom slučaju potvrđujete potpisom, i to služi kao dokaz da je dostava paketa izvršena. Neki drugi član vašeg domaćinstva također može preuzeti pošiljku u vaše ime.
  • Ako pošiljka ne može biti isporučena na specificiranu adresu, tada će dostavljač ostaviti obavijest o prispijeću. Obavijest sadrži ključne podatke o paketu kao i telefonski broj Hrvatska pošta-a ili ime i adresu susjeda koji je eventualno preuzeo paket.
 
Dostava (plaćanje bankovnim prijevodom, online karticom)   29 HRK uklj. PDV
Dostava za narudžbe veće od 750 HRK uklj. PDV   BESPLATAN
 
 
   

Mogućnosti plaćanja

Postoji više mogućnosti za plaćanje vaše narudžbe.
  • Plaćanje pouzećem - kupac naručenu robu plaća prijevozniku nakon dostave robe. Kada isporučujemo robu putem Hrvatská pošta transportne usluge, možete platiti gotovinom ili karticom.
  • Plaćanje online karticom - ako kupac ima kreditnu karticu koja omogućuje plaćanje putem Interneta, tada klijent ima mogućnost plaćanje narudžbe online (više informacija o plaćanjem online naći čete kod svojoj banci).
  • Plaćanjem bankovnim prijenosom - nakon primitka narudžbe od našeg zaposlenika, kupcu će se izdati i poslati mu e-mail s akontacijom koja sadrži sve dokumente za plaćanje. Nakon što kupac plati narudžbu i robu imamo na zalihima, pošiljku odmah šaljemo.
 
 

Autor článku:

Martina
Martina Stručnjak za korisničku podršku

Martina nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

OVLAŠTEN SMO PRODAVAČ PROVJERENIH MARKI.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pratite novosti preko svoje e-pošte

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2019 Donoci d.o.o., Sva prava pridržana.