Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Spot svjetiljke - Reality

Vendor 2
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Stropne svjetiljke - sve vrste reflektora


Ne želite klasični luster ili lampu u Vašem interijeru, niti Vas privlače stropne i zidne svjetiljke? Trebate rasvjetu koja može osvijetliti različite dijelove sobe? Stropne svjetiljke, odnosno reflektori, najbolje su rješenje. Pogodno je ako imate malo prostora, a jednostavna instalacija je svakako velika prednost. 


Kod nas možete pronaći ugradbene reflektore, LED reflektore, zidne i stropne reflektore, male reflektore, reflektore za tračne sustave ... Ako želite osvijetliti neke dekoracije ili tražite prikladnu zamjenu za žarulje, možemo Vam preporučiti usmjerene reflektore ili reflektorice.  


Stropne svjetiljke ili reflektori koriste se u svakoj sobi. Izrađuju se ne samo u crnoj, već i u svijetlim bojama, pa se često mogu vidjeti u dječjim sobama. Osim toga pronađite i reflektore za druge prostorije u Vašem domu i to po najboljim cijenama i od najboljih proizvođača (Philips, Eglo…). 

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i