Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Rustikalne podne lampe

  • Najprodavanije
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Rustikalne podne lampe


Bogatstvo oblika prošlosti seoskog života sačuvano je u obliku rustikalnih svjetiljki ili, kako ih još nazivaju, retro svjetiljka. Rustikalne podne lampe izrađene od materijala od kojih su se ranije proizvodile svjetiljke, privlačne su i u današnje vrijeme. Ali unutar svjetiljke, koja izgleda kao svjetiljka iz prošlih vremena, uvijek je vrhunska oprema iz sadašnjosti. U ovoj kategoriji pronaći ćete širok raspon rustikalnih podnih svjetiljki, izrađenih od različitih materijala tako da su u ponudi i rustikalne podne svjetiljke od kovanog željeza i rustikalne drvene podne svjetiljke.


Uz rustikalne drvene podne svjetiljke, u našoj trgovini možete pronaći i drugu vrstu rasvjetu sličnog dizajna, poput rustikalnih lustera i visećih svjetiljki te rustikalnih zidnih svjetiljki i stropnih svjetiljki, za opremanje unutarnjih i vanjskih prostora te postizanje potpunog i usklađenog dizajna interijera.


Jupiter podne lampe spadaju među najljepše rustikalne (eng. vintage) svjetiljke na tržištu. Međutim, nudimo Vam i mnogo širi asortiman podnih svjetiljki.


Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i