Prijava
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Paulmann

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Paulmann Licht GmbH


Paulmann Licht je obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Springeu u Njemačko, s distribucijom u 40 zemalja, uključujući i Hrvatsku. Već više od 35 godina, tvrtka, koju je osnovao gospodin Rüdiger Paulmann, bavi se proizvodnjom i prodajom žarulja i svjetiljka svih vrsta. Trenutno je u ponudi preko 60% svjetiljka s LED tehnologijom. Visokom standardu i naglasku na sigurnost i kvalitetu svjedoče certifikati poput VDE, ENEC, TÜV i Intertek.


Glavni moto tvrtke je „Svjetiljke od ljudi za ljude“. To je vidljivo od samog početka proizvodnje rasvjete, naglašavajući najbolju ergonomiju za krajnjeg korisnika, udobnost i sigurnost. Naizgled jednostavan, ali inovativan i praktičan dizajn uklopit će se u modernija, ali i tradicionalnija rješenja za uređenje i osvjetljavanje svakog interijera.


U našoj ponudi naći ćete veliki izbor stropnih svjetiljka/reflektora i ugradbenih svjetiljka, led traka, elektromaterijala. Provjerite našu cijelu ponudu rasvjete iz proizvodnje tvrtke Paulman Licht i uvjerite se u sigurnost, kvalitetu, pouzdanost i iskustvo. Ukoliko želite saznati više o proizvođaču, posjetite njihovu službenu web stranicu http://www.paulmann.com/hr/all

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i