Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Pametne LED trake

Vendor 5
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Pametne LED trake - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Pametne LED trake 


Za potpuno opremanje i osvjetljenje svakog kuta Vašeg pametnog doma, pripremili smo posebnu kategoriju u kojoj možete pronaći pametne LED trake. Tu su razne dužine i modeli od različitih proizvođača – Philips, Xiaomi Yeelight, Immax NEO i dr. 


Među glavnim prednostima korištenja pametnih LED traka je kombinacija snage i niske potrošnje energije. Zahvaljujući svojoj fleksibilnoj bazi, tzv. diodna traka se može postaviti na bilo koju površinu. Osim toga, LED trake imaju vodootporno kućište, zbog čega se traka može koristiti kao pozadinsko osvjetljenje u kuhinji, kupaonici ili na otvorenom. Što se tiče prikaza boja, razlikuju se jednobojne LED trake, koje se sastoje od LED dioda iste boje, te RGB, gdje svaka LED traka sadrži tri LED diode različitih boja u jednom kućištu: crvenu, plavu i zelenu. RGB traka pruža snažnu svjetlinu, ali i daljinsko podešavanje. Promjenom svjetline jedne ili druge LED diode, možete dobiti druge boje, kao i njihove nijanse. Prema vrsti napajanja postoji LED traka koja radi na baterije i na struju. 


Na Vama je da odaberete model i proizvođača ovih jedinstvenih i praktičnih rasvjetnih tijela. Mi Vam jamčimo kvalitetu, povoljne cijene i brzu isporuku.  


Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i