Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Vanjska LED rasvjeta

Vanjska kućna rasvjeta

Tihana

Razmišljate o kupnji vanjske svjetiljke? Svakako isprobajte modernu LED rasvjetu.

Proljeće je stiglo, a s njim i topliji dani koje nitko ne voli provoditi zatvoren u kući. Budući da ćete uskoro početi sve više vremena provoditi vani, pravi je trenutak za dodano uređenje vaših vanjskih prostora. I ne mislimo pri tom samo na vanjske garniture i drugi namještaj, nego i na kvalitetnu rasvjetu. Ako vam je osim besprijekornog dizajna, važno i da budete energetski i ekonomski učinkoviti, odlučite se za neku od naših vanjskih LED svjetiljki.

Ušteda i prvorazredna kvaliteta

LED vanjska rasvjeta ima jako puno prednosti u usporedbi s klasičnom. Prva nam na pamet pada ušteda na troškovima za energiju, a budući da danas ni njihova nabavna cijena nije visoka, jasno je zašto su među najomiljenijim i najtraženijim tipovima svjetiljki. Pa ako vam se i dogodi, da navečer slučajno zaboravite ugasiti svoju vanjsku LED svjetiljku, i dalje možete bez straha čekati dolazak sljedećeg računa za struju. Još jedan način štednje s LED rasvjetom je i njihov životni vijek. Činjenica je da ćete klasične žarulje morati puno češće mijenjati, dok s LED svjetiljkama možete biti mirni, one mogu izdržati desetke, pa čak i stotine tisuća radnih sati! U proizvodnji LED svjetiljki koristi se tehnologija kojom se u svjetiljku uvode male diode, ali vi možete kupiti i običnu svjetiljku i pretvoriti je u LED tako što ćete u nju montirati LED žarulju. Za njih vrijedi isto što i za isključivo LED svjetiljke - vrlo su štedljive, imaju dug životni vijek i relativno nisku nabavnu cijenu.

Vanjske LED svjetiljke imaju još jedan veliki plus. Sve su izrađene tako da bez problema odolijevaju svim vanjskim utjecajima pa se ne morate bojati ni kiše ni vjetra, oni im ne mogu apsolutno ništa. Osim što ispunjavaju sve sigurnosne norme za korištenje u vanjskim prostorima, LED svjetiljke su najčešće i otporne na udarce

Svjetiljke najrazličitijih tipova

Dakle, ako smo vas uspjeli uvjeriti i spremni ste potražiti svoju savršenu vanjsku LED svjetiljku, razmislite koji tip će vašem eksterijeru najviše odgovarati. Kod ulaznih vrata najpraktičnija će biti neka od naših vanjskih zidnih LED svjetiljki sa senzorom ili klasičnim prekidačem. Izuzetno su omiljeni i različiti LED reflektori. Oko vrta ili bazena savršeno će izgledati vanjske LED lampe ili njima slične solarne LED lampe. Ako imate terasu ili vrtni paviljon, za savršenu atmosferu pobrinut će se različite LED viseće svjetiljke - osim što će osvijetliti prostor za uživanje s prijateljima, uljepšat će vam trenutke provedene u društvu svojim trendi dizajnom. U našoj ponudi možete naći i druge tipove vanjskih LED svjetiljki, na vama je samo da odaberete pravu!

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i