Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Stubište i hodnik

Vendor 1
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Stubišna rasvjeta i rasvjeta za hodnik


Jeste li već dovršili stubište i pitali se kako ga rasvijetliti? Ne podcjenjujte osvjetljenje stepenica, mislite na svoju sigurnost i sigurnost Vaših ukućana. U našoj ponudi pronađite svjetiljke, lampe, lustere, LED trake, zidnu i stropnu rasvjetu (plafonijere) za Vaše stubište, za hodnik, predsoblje ili za stepenište


Želite li uštedjeti što više energije, LED stubišna rasvjeta i LED rasvjeta za hodnik su vrlo dobar izbor. Nudimo vam LED trake koje imaju vrlo moderan izgled, ali ravnomjerno osvjetljavaju cijeli prostor. LED trake mogu se kupiti u različitim duljinama i pomoću daljinskog upravljača možete promijeniti boju i intenzitet. Tu je također i stubišna rasvjeta sa senzorom.

 

Također možete odabrati LED svjetiljke za rasvjetu stubišta od tvrtke Skoff. Prednosti ovih zidnih svjetiljki su niska potrošnja energije, jednostavna instalacija i mala veličina. Također možete odabrati boju svjetla koja će osvijetliti LED svjetiljku (bijelo, crveno, plavo, zeleno). SKOFF LED svjetiljke osvijetljavaju u dva smjera, prema dolje i bočno.

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i