0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 07-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Pitajte bilo što

Martina

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

+385 (0)13 000 974(Pon-Pet, 07-15:30h)

Pitajte
Katalog venkovky

Vanjska rasvjeta - Markslöjd

  • Najprodavanije
  • Najbolji prodavači
  • Posebne ponude i popusti
  • Najbolje ponude tjedna
Proizvođač: Markslöjd
Očisti sve filtere

Popis kategorie

Vanjska rasvjeta

Vanjske svjetiljke su nesumnjivo jedna od prvih stvari koju će posjetitelj vidjeti kad dođe u vaš vrt ili terasu. U prošlosti, nije se baš računalo sa vanjskim svjetiljkama za vanjsko planiranje. Kupci osvjetljavaju ulaz u kuću, kipove u vrtu ili bazenu. Posebno su popularne vanjske svjetiljke sa senzorima pokreta, i one koje uopće ne troše električnu energiju - solarne svjetiljke. Vanjske svjetiljke sa senzorom možu se koristiti posebno u garažama ili ulaznim vratima. Ako želite efektivno osvijetliti terasu, preporučujemo vanjske zidne svjetiljke, vanjske svjetiljke iznad vrata, vanjske lampe ili vanjske fenjeri.

LED vanjska rasvjeta

Vrtna rasvjeta pridonijet će ukupnom oživljavanju eksterijer kuće, a vaš će vrt poprimiti sasvim drugu dimenziju. Zato što mnoge svjetiljke sadrže LED čipove ili LED žarulje, ne morate brinuti o visokim računima za struju. Takva posebno dizajnirana rasvjeta naziva se LED vanjska rasvjeta. LED vanjske svjetiljke mogu se koristiti za vanjsku rasvjetu ili kućnu rasvjetu. Postoji bezbroj mogućnosti za vanjsku rasvjetu. Stoga odaberite pravu vanjsku svjetiljku i pokažite posjetiteljima i prolaznicima svoj vješto osvijetljeni vrt. U našoj e-trgovini naći ćete doista bogati izbor rasvjete - vanjsku zidnu svjetiljku, vanjsku viseću svjetiljku i mnoge druge vrste vanjske rasvjete.

Vanjski reflektori

Iako se reflektori mogu činiti domenom interijera, možda ćete se čak susresti s ovom vrstom rasvjete u vrtu. Vanjski reflektori najčešće se nalazi u obliku "šipke", koja ima točku na jednoj strani za lijepljenje u tlo, as druge strane izvor svjetla. Vanjski reflektori mogu pomoći u osvjetljavanju vrtnih skulptura ili grmlja. Kao i sve vanjske svjetiljke, vanjski reflektori imaju zaštitu od prodora vode, tako da ne morate brinuti o njima čak ni kad pada kiša.
 

OVLAŠTEN SMO PRODAVAČ PROVJERENIH MARKI.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pratite novosti preko svoje e-pošte

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2019 Donoci d.o.o., Sva prava pridržana.