Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Svjetiljke sa senzorom - Steinel

Vendor 8
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Lampe i svjetiljke sa senzorom pokreta


Jeste li se već pitali kakav bi svijet bio bez prekidača? Zamislite: svjetiljka se automatski upali kada uđete u prostoriju te se i ugasi čim izađete. Da, to više nije nemoguće zahvaljujući svjetlima sa senzorom pokreta. Bilo u hodniku, toaletu, garaži, podrumu ili na stubištu. Nikada se više nećete morati stalno vraćati kako biste provjerili jesu li svjetla ugašena. Svjetiljke sa senzorom će se pobrinuti za to, ali nemojmo zaboraviti na još važnije: unutarnje i vanjske svjetiljke sa senzorom uštedjet će ogromne količine energije, emisije CO2 i, prije svega, troškove električne energije. 


Zamijenite konvencionalne prekidače sa senzorima pokreta, uobičajene svjetiljke s modernim visokofrekventnim svjetiljkama i uživajte u udobnosti i sigurnosti. U našoj ponudi potražite senzore pokreta, lampe i svjetiljke sa senzorom koje se mogu pronaći i u LED varijanti, zatim zidne i stropne lampe sa senzorom uz koje su ponekad korisni i kutni držači, te za kraj treba navesti ipak najekonomičnija rješenja, a to su svakako solarne svjetiljke sa senzorom pokreta, lampe sa senzorom na baterije i led svjetiljke sa senzorom pokreta na baterije.


Također želimo skrenuti pozornost na Steinel senzorske svjetiljke. Predivnog su dizajna i, naravno, sa zaštitom I. i II. klase. Odabrali smo Steinel modele na zalihama s dostavom u roku od 48 sati.

Provjerite našu ponudu po najpovoljnijim cijenama!

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i