Prijava
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Posebne ponude i popusti

  • Najprodavanije
Traženi sadržaj nije dostupan

Popis kategorie

Posebne ponude i popusti


U našoj e-trgovini najvažniji ste nam upravo Vi kao naš kupac. Ppripremili smo različite potkategorije posvećene načinima na koji možete uštedjeti nešto novca i kupiti izvrsna, ali jeftina rasvjetna tijela za Vas (ili Vaše prijatelje). Stoga smo pripremili posebne ponude i super popuste. Imamo potkategoriju posvećenu količinskim popustima  - kupujte više, plaćajte manje! Dobivate različit popust za kupnju određenih količina proizvoda. Na ovaj način možete nabaviti jeftine respiratorne maske, jeftine žarulje, jeftine LED cijevi i još mnogo toga. 


Zatim imamo potkategoriju koja se naziva zadnji komadi. Naslov kategorije govori sam za sebe :) Možete pogledati i našu potkategoriju noviteti, gdje uvijek imamo najnovije proizvode iz naše ponude. Mnogi  dolaze s ograničenim popustima. Odličan način kako uštedjeti više i nabaviti rasvjetna tijela s popustom (jeftina unutarnja i vanjska rasvjeta), kao i druge stvari poput računalnog pribora i drugog kućnog pribora.


Ako ne znate što kupiti, ali znate da bi Vaša obitelj ili prijatelj htjeli nešto od rasvjete, preporučujemo Vam da pogledate naše poklon bonove (kupone) u vrijednosti od 20 , 35 i 80. Ugrabite sve vrste rasvjete i još mnogo toga na velikoj akciji. Ne propustite našu super ponudu, uzmite popust već danas!

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i