0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 07-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Mogućnost povrata robe u roku od 30 dana

Marija

Želite kupiti svjetiljku, ali bojite se da Vam možda neće odgovarati? Nemojte se brinuti, kod nas imate mogućnost povrata proizvoda u roku od 30 dana od preuzimanja.

Naručujte proizvode bez straha 

Sjedite kod kuće proučavajući naše stranice i razmišljate o kupnji nove svjetiljke? Možda opremate novu kuću ili stan, a možda je samo došlo vrijeme da zamijenite staru rasvjetu nečim novim. Možda neko Vama blizak ima rođendan, ili se radi o kupnji poklona za neku drugu prigodu. Bez obzira na situaciju, uvijek Vam se iznova nameće pitanje, što ako se poklon ne svidi primatelju ili odabrana svjetiljka u stvarnosti nikako ne bude odgovarala interijeru? Na ovo pitanje imamo vrlo jednostavan odgovor.
 
Svjetiljke i druge proizvode iz naše ponude naručite bez bojazni. Ako prilikom naručivanje ne navodite OIB ili porezni broj, odnosno ako kupujete za svoje osobne potrebe, imate mogućnost povrata proizvoda u roku od 30 dana. I to bez potrebe navođenja razloga. Sve detaljnije informacije o mogućnosti povrata robe pročitajte na našim stranicama. U skraćenoj verziji postupak je sljedeći, isprintajte obrazac koji se nalazi ovdje. Ispunite ga i pošaljite zajedno s proizvodom natrag na našu adresu koristeći iskljčivo usluge Hrvatske pošte. Važno je da pošiljku ne šaljete na trošak primatelja. U obrascu navedite broj računa za povrat, na njega ćemo Vam poslati novac u što kraćem roku od primitka pošiljke.

Sve uvjete i upute za uspješan povrat proizvoda kao i točnu adresu naći ćete na našim stranicama. Sve je vrlo jednostavno, ne morate se bojati, nećemo od Vas tražiti ništa komplicirano.
 
null 

Autor článku:

Marija
Marija Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i