Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Zidne svjetiljke - Metal

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Zidne svjetiljke - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Zidna rasvjeta


U današnje vrijeme isti se naglasak stavlja na uređenje vanjskog  i unutarnjeg prostora. A što može stvoriti bolji prvi dojam od modernih zidnih lampi na pročelju ili trijemu vaše kuće? Vanjske zidne svjetiljke su praktičan način osvjetljenja puta oko kuće, ali istovremeno i šlag na torti dizajna Vašeg vrta ili okućnice. Također uredite unutrašnjost Vašeg doma retro zidnim svjetiljkama. U nastavku pročitajte nešto više o zidnoj rasvjeti sa senzorom, no ukoliko preferirate ""kontrolu"", odaberite neku od zidnih svjetiljki s prekidačem.  


Odlučili ste dati novi izgled Vašem domu, ali Vas brinu računi za struju na kraju mjeseca? Imamo rješenje. Kako bismo Vam pomogli uštedjeti na troškovima električne energije, u našem asortimanu vanjske zidne rasvjete nudimo vam LED zidne svjetiljke, vanjske zidne lampe sa senzorom (od kojih neke imaju napajanje na baterije) te razne solarne zidne svjetiljke kojima štedite struju i čuvate okoliš.


Svi proizvodi iz našeg asortimana vanjske zidne rasvjete i ostale rasvjete, dostupni od proizvođača poput Eglo, otporni su na vodu, snijeg i druge vremenske neprilike. Zidne lampe su idealne za osvjetljenje fasada, ulaznih vrata i pristupnih putova uz kuću. Vanjske zidne svjetiljke mogu se koristiti i za osvjetljenje kupaonica zahvaljujući visokom stupnju zaštite (IP). "


Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i