Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Svjetiljke za kućne prilaze - FARO Barcelona

Vendor 9
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Svjetiljke za kućne prilaze - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Podne ugradbene lampe - pomoćnici pri ulazu na kolni prilaz


Dok razmišljate o vanjskoj rasvjeti Vašeg dvorišta i kuće, ne zaboravite na jedan vrlo bitan dio - kolni prilaz. U svijetu vanjska podna rasvjeta uzima maha. Dobro osvjetljenje puta do garaže i kućnih vrata je vrlo praktično pri orijentaciji, ali uz naše vanjske podne ugradbene lampe, ono može postati arhitektonski dodatak Vašeg posjeda.


Nudimo vam dvije varijante vanjske podne rasvjete: vanjsku podnu LED rasvjetu i solarne podne svjetiljke.  Obje varijante imaju svoje prednosti. LED podna rasvjeta se odlikuje izdržljivošću i dugim životnim vijekom izvora svjetlosti, a podne solarne lampe su ekološki prihvatljive i praktične jer ne moraju biti povezane na električni priključak, čime također štedite na troškovima električne energije.


Vanjska podna rasvjeta ima vrlo visok IP stupanj zaštite - IP67 (otpornost na vodu, prašinu i druge loše vremenske uvjete). Ako se često kasno, još za mraka, vraćate kući (ili vrlo rano morate izaći) vanjska ugradbena podna rasvjeta je kao stvorena za Vas. Pružiti će Vam prijeko potrebnu rasvjetu za sigurnu vožnju i parkiranje kao i osvijetliti put kući. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i