Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Solarne svjetiljke

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Solarne svjetiljke akcija


Solarna vanjska rasvjeta je novi trend na tržištu, savršeni je spoj modernog dizajna i brige za okoliš. Solarni panel na lampi skuplja sunčevu svjetlost tijekom dana pretvarajući je u električnu energiju, a kad padne noć, zahvaljujući upravo toj energiji, vanjska solarna rasvjeta svijetli. Solarna energija je besplatna pa ćete ugradnjom LED solarne vanjske rasvjete uštedjeti na troškovima električne energije. Osim što imaju visok IP stupanj zaštite pa su vodootporne, solarne lampe se vrlo lako postavljaju. Budući da za njihovo ugradnju nije potreban priključak za struju, možete ih postaviti skoro bilo gdje u vrtu bez pomoći stručnjaka. Dovoljno ih je samo, ovisno o izvedbi, zabiti u zemlju ili negdje objesiti. 


Tražite jeftine vrtne solarne svjetiljke? Onda ste na pravom mjestu. U našoj velikoj rasprodaji svjetiljki imamo i solarne svjetiljke, odnosno solarne lampe. Popularne su solarne svjetiljke u obliku patuljaka ili životinja koje će oživjeti bilo koji vrt. 


Iskoristite naše popuste i akcije, pogledajte i druge vrste rasvjete, nudimo jeftine svjetiljke za kupaonicu, jeftine lustere, jeftine stropne svjetiljke i još mnogo toga. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i