Prijava
Levý banner
Pravý banner
Meni
Usporedi
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Solarne svjetiljke - Philips

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Solarne svjetiljke - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Solarna rasvjeta - solarne lampe i svjetiljke za dvorište, za vrt i terasu


Kako uštedjeti, a istovremeno biti ekološki osviješteni? Solarna vanjska rasvjeta je novi trend na tržištu, savršeni je spoj modernog dizajna i brige za okoliš. Solarni panel na lampi skuplja sunčevu svjetlost tijekom dana pretvarajući je u električnu energiju, a kad padne noć, zahvaljujući upravo toj energiji, vanjska solarna rasvjeta svijetli. Solarna energija je besplatna pa ćete ugradnjom LED solarne vanjske rasvjete uštedjeti na troškovima električne energije. 


Osim što imaju visok IP stupanj zaštite pa su vodootporne, solarne lampe se vrlo lako postavljaju. Budući da za njihovo ugradnju nije potreban priključak za struju, možete ih postaviti skoro bilo gdje u vrtu bez pomoći stručnjaka. Dovoljno ih je samo, ovisno o izvedbi, zabiti u zemlju ili negdje objesiti. U našoj ponudi pronađite kvalitetne solarne lampe, svjetiljke i još mnogo toga. 


Najmlađi će se oduševiti vanjskim solarnim svjetiljkama u obliku raznih životinja koje, ne samo da osvjetljuju vrt, već ga i savršeno nadopunjuju svojim dizajnom. Uz njih, tu su i solarne zidne svjetiljke, od kojih neke mogu poslužiti i kao kućni brojevi, LED solarni lanci s lampicama raznih boja i oblika te solarni reflektori. Još jedna bitna činjenica je da solarna rasvjeta ide uvijek korak naprijed, tako da ćete u našoj ponudi po povoljnim cijenama pronaći, među ostalim, i solarne LED lampe kao i solarne LED svjetiljke sa senzorom.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i