Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Lampe i lampice s kvačicom - Luxera

Vendor 4
  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Stolne svjetiljke sa spojnicom 


Stolna svjetiljka ili lampa sa spojnicom pronalazi uistinu široku primjenu u Vašem domu ili stanu. Može se koristiti kao lampica sa spojnicom ili, kako se još naziva, s kvačicom za čitanje u dječjoj sobi ili spavaćoj sobi. 


Svjetiljka za čitanje sa spojnicom ima prednost u tome što se može montirati gotovo bilo gdje - na uzglavlje, na stol, na ormar. Žarulja je najčešće klasična E27 žarulja ili E14. Ali u našoj ponudi možete pronaći i LED lampe i lampice sa spojnicom za uštedu električne energije. Lampe sa spojnicom se razlikuju od klasičnih uglavnom zbog toga što je izvor svjetlosti u njima fiksiran. Vrlo su korisne u Vašem domu s obzirom na to da mogu poslužiti kao svjetiljke za čitanje u spavaćoj sobi ili u dječjoj sobi, može poslužiti kao stolna svjetiljka pogodna za studente i školsku djecu, možete je postaviti u ormar ili kao svjetiljku za čitanje koja se, bez obzira što nemate noćni ormarić, može postaviti na prednju stranu kreveta.


Ova s vrsta rasvjete naziva i svjetiljka s kopčom ili lampa s iglom. I kao što ime sugerira, opremljene su dodatkom koji ih čini lakim za pričvršćivanje na bilo koji stol. Stolne svjetiljke s kopčom dostupne su u mnogim bojama i dizajnu, tako da ćete sigurno odabrati pravu. Lampa sa spojnicom će sigurno postati Vaša neprocjenjiva pomoć u osvjetljenju na mjestima na kojima se ne mogu postaviti klasične stolne ili podne lampe!


Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i