0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 07-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Svjetiljke od proizvođača Steinel

Marija

Trebate li stvarno dobru vanjsku rasvjetu? Svjetiljke proizvođača Steinel sigurno neće vas razočarati.

Informacije o proizvođaču

Tvrtka Steinel je osnovana 1959. Od tada se neprestano razvija. Steinel se također može pohvaliti vlastitim razvojnim centrima u Njemačkoj, Češkoj i Švicarskoj. Zahvaljujući tome pronalazimo inovativne proizvode svjetske reputacije. Također, proizvode se samo u vlastitim tvornicama u Njemačkoj, Švicarskoj, Rumunjskoj i Republici Moldaviji. Zahvaljujući tome i zahvaljujući strogim pravilima proizvodnje, ove su svjetiljke uistinu kvalitetne i sigurne. Takozvani proizvodi "Made by STEINEL" vrlo su popularni i cijenjeni u cijelom svijetu. Popularnost su stekli dobrom funkcionalnošću, jednostavnom uporabom, dugim životom i dobrom kvalitetom po razumnoj cijeni.

Prvu svjetiljku sa senzorom na svijetu tvrtka je izumila prije 20 godina. Njihova vizija bila je pametna upotreba energije. Još jedan veliki pozitivni rezultat ove tvrtke je briga za okoliš. Kupci također mogu uštedjeti novac zahvaljujući svojoj maloj potrošnji energije, a ipak će imati pogodnost koju nude ove svjetiljke. Steinel svjetiljke također su osvojile nekoliko nagrada za svoj savršen dizajn i funkcionalnost.

Asortiman proizvođača Steinel

Najveći raspon Steinel svjetiljki možete pronaći u kategoriji vanjskih svjetiljki sa senzorom. Ove svjetiljke sa senzorom imaju brojne prednosti i sve su popularnije među korisnicima. Vanjske svjetiljke sa senzorom imaju prednost što vam ne treba prekidač. Dakle, ako idete kući s kupnjom ili trebate brzo pronaći ključeve od kuće, dovoljno je da svjetiljka sa senzorom osjeti kretanje i svijetli automatski. Nakon nekoliko sekundi, ovisno o postavkama, ponovno se isključuje. Dakle, to je kraj traženja prekidača.
 
null             null
Naravno, marka Steinel nalazi se i u mnogim drugim vanjskim svjetiljkama. Možete birati između širokog spektra različitih vrsta vanjskih svjetiljki koje će vam jamčiti zadovoljstvo, prvoklasni dizajn i prvenstvenu sigurnost. Vanjska rasvjeta mora imati višu IP zaštitu od unutarnje rasvjete. Steinel računa na sve te zahtjeve i ne zaboravlja nikakve sigurnosne detalje. Stoga ne brinite da će jednom kad na njih padne kiša prestati raditi i morat ćete rješavati dugotrajne pritužbe. Stvarno su dobri, tako da sigurno nećete imati ovaj problem.

Također u svjetiljkama za kupaonicu potrebno je imati višu IP zaštitu. Zbog veće vlažnosti zraka i mogućnosti kontakta s vodom potrebno je osigurati i sigurno mjesto u pogledu osvjetljenja. Steinel svjetiljke za kupaonicu udovoljavaju svim potrebnim parametrima.
null 
Međutim, postoje i mnoge druge kategorije Steinel svjetiljki. Naći ćete ih kako za unutarnju, tako i za vanjsku rasvjetu. U ovom asortimanu možete pronaći i razne industrijske svjetiljke. Ako želite izvrsnu kvalitetu po povoljnim cijenama, samo odaberite između naše široke palete Steinel svjetiljki.

Autor článku:

Marija
Marija Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i